Declaració d’intencions dels científics malvats

Obrir un blog amb l’esperança de poder-lo tancar aviat. Aquesta seria la nostra intenció. Sembla que, a més de malvats, som idiotes.

Per què Científics Malvats? Doncs perquè la premsa ens ha fet així. I així ens reivindiquem. Som malvats perquè no acceptem sense dubtar el que ens diu algú amb paraules que sonen a ciència. Som malvats perquè demanem proves d’allò que ens diuen. Som malvats perquè creiem en el mètode científic i no en l’“a mi m’ha funcionat”.

I sobretot, som malvats perquè d’això tractarà el blog, de ser malvats. Com que Twitter se’ns queda curt, hem decidit que ara també criticarem aquí. Així que agafarem tot allò que sembli científic de la tele, la ràdio o la premsa escrita i la passarem pel sedàs científic. I rajarem, rajarem molt de tot el que sigui fals o no es pugui demostrar.

Per això volem poder tancar el blog, perquè volem que no sigui necessari un lloc així. Perquè  això voldria dir que els periodistes fan bé la seva feina i contrasten, busquen fonts fiables i dubten. Mentre no ho facin, nosaltres ens dedicarem a deixar-los en evidència. I per això som malvats.

Els científics malvats,

Marc, Maria i Cristina

Anuncis

4 thoughts on “Declaració d’intencions dels científics malvats

 1. M’encanta el vostre blog.. és una cosa d’aquestes que s’havia d’inventar si no existia!. Us proposo una llista de temes per parlar..
  – CSi els detergents sempre milloren no haurien de ser ja miraculosos
  – El canvi climàtic, perquè ningú s’ho creu
  – Els chem trails
  – El danacol
  – Explicar perquè les tèrmiques són bastant pitjor que les nuclears (si, encara que les renovables són les millors fonts d’energia)

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s