La panacea (no) té un nom: l’MMS.

Llegeixo que el senyor Josep Pàmies, agricultor de professió i “curandero” de vocació ha decidit afegir una utilitat més a l’MMS i ara això també cura la diftèria.

Capture

Les sigles MMS volen dir Miracle Mineral Solution. Consta bàsicament de clorit sòdic (NaClO2) que cal fer reaccionar amb un àcid feble (vinagre, àcid cítric…) perquè produeixi diòxid de clor. És una idea absurda de un tal Jim Humble, un senyor que diu ser ex-enginyer de la NASA, que un dia buscant or va decidir curar la malària a 100.000 persones. Evidentment, no en tenim cap prova documental, però això, al senyor Pàmies li és igual, suposo. Per cert, m’agradaria saber quina formació et donen a la NASA com per saber curar-ho pràcticament tot sent enginyer.

La idea és senzilla: si esterilitzem amb lleixiu els cultius de bacteris i cèl·lules tumorals i eliminem els virus amb també lleixiu, si ens el prenem, ens netejaran els mals del cos. A nivell argumental, és el mateix que dir que com que el foc esterilitza anem a cremar-nos tots quan tinguem grip o SIDA o Ebola o tuberculosi o càncer o una de les trenta mil afeccions que diu curar. Un consell: fugiu de qui us digui que us ho pot curar tot amb un sol producte.

El diòxid de clor, que és el que es genera en activar l’MMS amb un àcid al vostre estómac, està caracteritzat com a irritant i tòxic per l’ésser humà. A més, funciona com a oxidant i, això, tant per les cèl·lules com pel nostre DNA és perillós. Un excés de substàncies oxidants en el nostre organisme provoca danys en el DNA i això, a la llarga, acabarà suposant l’aparició de tumors. De forma natural, el cos elimina les espècies reactives d’oxigen (ROS) perquè no n’hi ha un excés de concentració. Ara, si n’aneu afegint de forma constant, la maquinària defensiva es veurà superada i els danys apareixeran: mort cel·lular o danys en el DNA.

Ara bé, també és cert que és un dels mètodes de potabilització d’aigua. La diferència és que quan es potabilitza l’aigua amb pastilles de clor es deixa passar un temps prudencial perquè aquest producte desaparegui.

Es veu que el MMS és màgic i sap distingir entre bacteris bons i bacteris dolents, virus i cèl·lules malaltes. Se suposa que perquè els patògens i cèl·lules malignes tenen un pH superior a 7. Fins on jo sé, no s’ha descrit mai una soca d’Escherichia coli perillosa (com la que va matar 48 persones a Alemanya per brots de soja ecològica) amb un pH exageradament diferent a una soca d’E. coli innòcua. Però allà està la seva afirmació (de merda).

I on està la trampa? Doncs que mai, MAI, et recomanaran prendre dosis superiors a una dosi pràcticament homeopàtica. És a dir, prendràs aigua amb lleixiu extremadament diluït, que podràs eliminar sense massa problema i que no et provocarà efectes secundaris. Ni primaris, de manera idèntica a la homeopatia. El problema és que, més enllà de receptar-te diòxid de clor, també et diran que deixis la medicina que funciona. És a dir, no antiretrovirals si tens SIDA (afavorint l’aparició de resistències a fàrmacs i reduint l’efectivitat dels mateixos quan et pugi la càrrega viral), no tractaments amb >90% d’eficàcia per HCV, no quimioteràpia si tens càncer, etc.

Això aquells qui siguin mínimament responsables per no matar-te de forma ràpida. Evidentment, hi ha qui et dirà que a major dosi, major efecte, el que ens diu la química des de sempre i que als homeòpates no hi ha manera que els entri al cap. S’han descrit diversos efectes secundaris associats a sobredosi de MMS: vòmits, marejos… i fins i tot una malaltia coneguda com a Kikuchi-Fujimoto que ocasiona febre i limfoadenopaties (limfonodes de mida anormalment gran). Ep, però no us preocupeu, perquè aquesta gent té resposta per tot: us diran que són reaccions normals perquè el vostre cos s’està desintoxicant.

Aquesta és la vergonya que defensa el senyor Pàmies i la ex-monja Forcades. Matar-te a base d’irritants i/o per deixar la medicina “oficial” o, el que és el mateix, la única que ha demostrat funcionar.

Per cert, que Pàmies diu que l’MMS es carrega el bacteri de la diftèria (Corynebacterium diphteriae). El problema és que la malaltia la causa una endotoxina produïda per aquest bacteri, així que, un cop dins el nostre organisme, ja ens podem carregar el bacteri, que si no n’eliminem la toxina poc farem.

Sabeu com podem evitar emmalaltir de diftèria? Amb la vacunació, que ha demostrat ser eficaç i segura.


2 thoughts on “La panacea (no) té un nom: l’MMS.

  1. Jo de fa molt temps tinc una pregunta: quan les autoritats sanitàries faran algo al respecte? Quan tinguem una desgràcia com el nen amb difteria?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s