Galeteta

nsr-babe-getting-vaccinated

En aquesta casa hem criticat durament TV3 en vàries ocasions per la veu que, massa vegades, dona a les diferents magufades i teories conspiranòiques que tant mal fan a la ciència. ho seguirem fent, sabem que ens queda un llarg camí. El nostre arxienemic Jaume Barberà seguirà en nòmina de tots nosaltres entrevistant al menjaflors de torn que afirma curar el càncer a base de sucs de fruita. En Josep Pàmies seguirà negant l’existència de la SIDA per la televisió pública i la monja de torn dirà que les vacunes maten.

Ara bé, quan TV3 fa les coses bé cal remarcar-ho, ni que sigui per veure si així aprenen, mitjançant l’aplicació dels estudis resposta-estímul de Pavlov. Molt bé TV3, galeteta.

Tv3 va emetre ahir un documental sobre la vacunació: “I tu, vacunes?”, que podeu recuperar aquí. En l’esmenat documental podem escoltar opinions d’experts sobre si cal vacunar als fills (SPOILER: tots opinen que sí) i gent diversa que opina el contrari, amb poc o nul coneixement científic i molta imaginació.

Bé, podem fer un repàs als anti vacunes que apareixen:

Primer tenim unes famílies del barri de la Floresta de Sant Cugat del Vallès. Una dona afirma que la primera cosa que la va fer decidir no vacunar al seu fill va el tamany de l’agulla. Una agulla, sí. Li estalvio una punxada al meu nen a canvi de la possibilitat de passar una malaltia terrible, que el farà patir molt més o inclús morir. BRAVO. No volia introduïr res de fora en aquest cos tan pur que el “foragités” (m’encanta aquesta paraula). Veurà’s tu com el foragiti un patògen com la diftèria.

Ara la segona mare diu que ella ho va fer per que no li va donar la gana. Doncs molt bé senyora. A mi no em dona la gana que el meu fill comparteixi escola amb el seu, com ho fem? També afirma que es vol empoderar de la seva salut, ho respecto, retirem-li la protecció de la sanitat pública i que s’apanyi ella soleta.

Unes altres dos mares afirmen que el metge no els hi va donar suficient informació (Tradueixo: no va dir el que volien sentir) i llavors van buscar informació soletes i com que els hi va semblar contradictòria van decidir que l’opinió del metge no tenia validesa. EN FIN.

Els següents antivacunes són uns integristes religiosos d’Holanda, no cal que opini d’això, oi? Ho dic per què potser em tanquen a la presó per enaltiment del terrorisme, ara que està de moda.

Seguim amb la Monique, Holandesa mare de tres fills que afirma que mentre els seus fills estiguin ben alimentats no els passarà res i que la possibilitat d’agafar aquestes malalties és molt petita. Veurà, senyora, aquesta possibilitat és tan petita precisament perquè tothom està vacunat, és el que s’anomena inmunitat de grup. Aprofitar que tothom fa bé les coses per a fer tu el que et surt dels pebrots amb impunitat està lletjot, eh?  “Mejor que pasen la enfermedad de niños y así ya estan vacunados de por vida, aunque lo pasen un poco mal tampoco pasa nada”  Un poco mal vol dir que pot quedar invàlid o morir-se.

Espera, que ara tenim una fisioterapeuta (?) que es creu metge i químic, tot de cop i que diu que si busques a Google veuràs que el que porten les vacunes és verí. Allò de les quantitats ja tal. Incís: L’altre dia vaig buscar a google “mal de cap” i em va sortir que tinc càncer i m’estic morint. Tenim un post sobre els adjuvants a les vacunes, no cal que afegeixi res més.

Si fins i tot surt un homeòpata recomanat les vacunes! Un homeòpata! Le damos un aplauso y le dejamos que se vaya?

Ai, ara el boig de torn, que només li falta aparéixer amb un barret de paper d’alumini al cap, cridant-nos feixistes a tots. Meravellós, jo em poso dreta i aplaudeixo davant d’un testimoni de tant valor.

Com veieu, no hi ha cap testimoni de cap anti vacunes que tingui pes. Cap demostració científica, només opinions de gent desinformada o mal informada, als que recomanaria fer un repàs als diferents posts que hem dedicat al moviment anti vacunes:

Capítol 1: D’on surt aquesta gent i per què?

Capítol 2: Si tant segur n’estàs de que això funciona…

Capítol 3 : “Breu reflexió sobre el veritable cost de tot plegat”

Capítol 4: “Adjuvants? Això deu ser tòxic!”

Capítol 5: “Arguments sense ètica ni dignitat”

Capítol 6: “El que ens estem perdent gràcies a les vacunes”

Capítol 7: “No són masses vacunes, per a un nen ?”

Després de tota aquesta maldat científica jo m’he quedat tan a gust que em fumaria una cigarreta, i això que mai he sigut fumadora.

Una altra vegada, gràcies TV3 per aquest documental, n’esperem molt més així. Galeteta.

every-vaccination-is-a-little-victory


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s